Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.03.2000.
  • Objavljen na Hrčku: 28.11.2012.

Sadržaj

Puni tekst

Laktuloza u mlijeku (str. 3-14)

Lactulose in milk (str. 3-14)

Nada Vahčić, Mirjana Hruškar, Ksenija Marković
Izvorni znanstveni članak


The influence of whey protein concentrate addition on the viscosity and microbiological quality of yoghurt during storage (str. 15-24)

Rajka Božanić, Ljubica Tratnik, Olivera Marić
Izvorni znanstveni članak


Effect of sowing density on the quality and yield of a mixture of winter pea and rye (str. 25-51)

Zvonimir Štafa, Ivan Danjek, Dubravko Maćešić, Darko Uher, Darko Grbeša
Izvorni znanstveni članak


Production, composition and properties of goat's milk (str. 53-66)

Neven Antunac, Dubravka Samaržija
Pregledni rad


Prikazi iz stručne literature (str. 71-80)


Vijest


Povodom 50. obljetnice časopisa Mljekarstvo (str. 341-344)

Vera Volarić
Vijest


Posjeta: 17.436 *