Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 10.01.1996.
  • Objavljen na Hrčku: 10.01.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Prehrambena svojstva mlijeka (str. 3-14)

Jasmina Lukač Havranek, Neven Antunac
Izlaganje sa skupa


Value of milk in child nutrition (str. 15-22)

Josip Grgurić
Pregledni rad


Consumption and importance of milk in nutrition surveys in Croatia (str. 23-28)

Antoinette Kaić-Rak, Katica Antonić, Krunoslav Capak, Bernard Kaić
Pregledni rad


Milk cholesterol as a factor of atherosclerosis? (str. 29-40)

Ljubo Barić
Pregledni rad


Adverse immunologic (hypersensitivity) and nonimmunologic (intolerance) reaction to a cow milk (str. 41-55)

Zvonimir Jurčić, Vlado Oberiter
Pregledni rad


Fermented milks' influence on health (str. 57-65)

Ljerka Kršev
Stručni rad


Održano ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda (str. 81-81)

Jasmina Lukač Havranek
Vijest


In memoriam: prof.dr.sc. Matilda Grüner (str. 82-83)


In memoriam, Nekrolog, Obituarij


In memoriam: prof.dr.sc. Zdravko Černy (str. 84-85)


In memoriam, Nekrolog, Obituarij


Posjeta: 29.582 *