Kazalo
Sadržaj
Puni tekst: hrvatski pdf 107 Kb
str. 309-309
preuzimanja: 223
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (4.), 309-309. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/261533
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 4., 2021, str. 309-309. https://hrcak.srce.hr/index.php/261533. Citirano 03.01.2025.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 4. (2021): 309-309. https://hrcak.srce.hr/index.php/261533
Harvard
(2021). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(4.), str. 309-309. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/261533 (Datum pristupa: 03.01.2025.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 03.01.2025.];23.(4.):309-309. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/261533
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 4., str. 309-309, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/261533. [Citirano: 03.01.2025.]
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivan Poljanec, Nives Marušić Radovčić, Josipa Katavić, Helga Medić
Utjecaj tehnološkog procesa proizvodnje na udio masti, sastav masnih kiselina i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Đuro Senčić, Danijela Samac, Zvonko Antunović, Mario Škrivanko
Prinos i kvaliteta mesa svinja masne (mangulica), polumasne (crna slavonska svinja) i mesne (landras) pasmine
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Marin Čagalj, Ivo Grgić, Mate Paštar, Marko Ivanković
Potencijal poljoprivredno-prehrambenih proizvoda Bosne i Hercegovine za zaštitu oznakom kvalitete proizvoda Europske unije
STRUČNI RAD
Jelka Pleadin, Tina Lešić, Ivica Kos, Greta Krešić, Nina Kudumija, Lidija Dergestin Bačun, Ana Vulić, Tomislav Dujić, Nada Vahčić
Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda
Ključne riječi
Sadržaj
Hrčak ID:
261533
URI
https://hrcak.srce.hr/261533
Datum izdavanja:
15.7.2021.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.624
*