Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. 23. No. 4., 2021.

  • Datum izdavanja: 15.07.2021.
  • Objavljen na Hrčku: 03.09.2021.

Sadržaj

Puni tekst

Sadržaj (str. 309-309)

Contents (str. 309-309)

Inhalt (str. 309-309)

Contenido (str. 309-309)

Contenuto (str. 309-309)


Kazalo


Yield and quality of fat pigs (Mangalitsa), semi-fat (Black slavonian pig) and meaty (Landrace) breeds (str. 322-328)

Đuro Senčić, Danijela Samac, Zvonko Antunović, Mario Škrivanko
Izvorni znanstveni članak


Potential of agricultural and food products of Bosnia and Herzegovina for protection with EU quality labels (str. 329-335)

Marin Čagalj, Ivo Grgić, Mate Paštar, Marko Ivanković
Prethodno priopćenje


Conformità delle proprietà fisico-chimiche con le specifiche dei prodotti autoctoni croati protetti a base di carne (str. 336-344)

Jelka Pleadin, Tina Lešić, Ivica Kos, Greta Krešić, Nina Kudumija, Lidija Dergestin Bačun, Ana Vulić, Tomislav Dujić, Nada Vahčić
Stručni rad


Posjeta: 11.024 *