Kazalo
Sadržaj
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivan Poljanec, Nives Marušić Radovčić, Josipa Katavić, Helga Medić
Utjecaj tehnološkog procesa proizvodnje na udio masti, sastav masnih kiselina i stupanj oksidacije masti u dimljenom pršutu
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Đuro Senčić, Danijela Samac, Zvonko Antunović, Mario Škrivanko
Prinos i kvaliteta mesa svinja masne (mangulica), polumasne (crna slavonska svinja) i mesne (landras) pasmine
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Marin Čagalj, Ivo Grgić, Mate Paštar, Marko Ivanković
Potencijal poljoprivredno-prehrambenih proizvoda Bosne i Hercegovine za zaštitu oznakom kvalitete proizvoda Europske unije
STRUČNI RAD
Jelka Pleadin, Tina Lešić, Ivica Kos, Greta Krešić, Nina Kudumija, Lidija Dergestin Bačun, Ana Vulić, Tomislav Dujić, Nada Vahčić
Sukladnost fizikalno-kemijskih svojstava sa specifikacijama zaštićenih hrvatskih autohtonih mesnih proizvoda
Ključne riječi
Hrčak ID:
261533
URI
Datum izdavanja:
15.7.2021.
engleski njemački španjolski talijanski
Posjeta: 1.513 *