Kazalo
Contents
Puni tekst: hrvatski pdf 92 Kb
str. 388-388
preuzimanja: 156
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (5.), 388-388. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/265014
MLA 8th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 5., 2021, str. 388-388. https://hrcak.srce.hr/index.php/265014. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contents." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 5. (2021): 388-388. https://hrcak.srce.hr/index.php/265014
Harvard
(2021). 'Contents', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(5.), str. 388-388. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/265014 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Contents. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.12.2024.];23.(5.):388-388. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/265014
IEEE
"Contents", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 5., str. 388-388, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/265014. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Ivica Kos, Andrija Škrlec, Zlatko Janječić, Dalibor Bedeković, Darija Bendelja Ljoljić, Goran Kiš, Ivan Vnučec
Effect of partial replacement of NaCl with KCl on physical and sensory traits of dry-cured loin
ORIGINAL SCIENTIFIC PAPER
Tihomir Moslavac, Stela Jokić, Ivana Flanjak, Ljiljana Primorac, Milica Cvijetić Stokanović, Jelena Mutić
Effect of antioxidants on oxidative stability of chicken fat
PRELIMINARY COMMUNICATION
Kristina Gvozdanović, Goran Kušec, Ružica Lončarić, Ivona Djurkin Kušec, Igor Kralik, Jelena Kristić, Sanja Jelić Milković, Zoran Škrtić, Zlata Kralik
Young consumers' opinion on influence of freezing on chicken meat quality
PROFESSIONAL REVIEW PAPER
Nada Knežević, Marina Palfi, Karolina Vrandečić, Ivana Dodlek Šarkanj, Jasenka Ćosić
Quality labels on agricultural and food products
Ključne riječi
Contents
Hrčak ID:
265014
URI
https://hrcak.srce.hr/265014
Datum izdavanja:
15.10.2021.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
talijanski
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.666
*