Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. 23. No. 5., 2021.

  • Datum izdavanja: 15.10.2021.
  • Objavljen na Hrčku: 22.11.2021.

Sadržaj

Puni tekst

Sadržaj (str. 388-388)

Contents (str. 388-388)

Inhalt (str. 388-388)

Contenido (str. 388-388)

Contenuto (str. 388-388)


Kazalo


Učinak djelomične zamjene NaCl s KCl na fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice (str. 389-399)

Ivica Kos, Andrija Škrlec, Zlatko Janječić, Dalibor Bedeković, Darija Bendelja Ljoljić, Goran Kiš, Ivan Vnučec
Izvorni znanstveni članak


Effect of antioxidants on oxidative stability of chicken fat (str. 400-410)

Tihomir Moslavac, Stela Jokić, Ivana Flanjak, Ljiljana Primorac, Milica Cvijetić Stokanović, Jelena Mutić
Izvorni znanstveni članak


L’opinione dei giovani consumatori sull’impatto della surgelazione sulla qualità della carne di pollo (str. 411-419)

Kristina Gvozdanović, Goran Kušec, Ružica Lončarić, Ivona Djurkin Kušec, Igor Kralik, Jelena Kristić, Sanja Jelić Milković, Zoran Škrtić, Zlata Kralik
Prethodno priopćenje


Geographische Angaben für landwirtschaftliche Erzeugnisse und Lebensmittel Zusammenfassung (str. 420-429)

Nada Knežević, Marina Palfi, Karolina Vrandečić, Ivana Dodlek Šarkanj, Jasenka Čosić
Stručni rad


Posjeta: 10.705 *