Kazalo
Sadržaj
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Ivica Kos, Andrija Škrlec, Zlatko Janječić, Dalibor Bedeković, Darija Bendelja Ljoljić, Goran Kiš, Ivan Vnučec
Učinak djelomične zamjene NaCl s KCl na fizikalna i senzorska svojstva suhe pečenice
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tihomir Moslavac, Stela Jokić, Ivana Flanjak, Ljiljana Primorac, Milica Cvijetić Stokanović, Jelena Mutić
Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost pileće masti
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Kristina Gvozdanović, Goran Kušec, Ružica Lončarić, Ivona Djurkin Kušec, Igor Kralik, Jelena Kristić, Sanja Jelić Milković, Zoran Škrtić, Zlata Kralik
Mišljenje mladih potrošača o utjecaju zamrzavanja pilećeg mesa na njegovu kakvoću
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Nada Knežević, Marina Palfi, Karolina Vrandečić, Ivana Dodlek Šarkanj, Jasenka Ćosić
Oznake zemljopisnog porijekla poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda
Ključne riječi
Hrčak ID:
265014
URI
Datum izdavanja:
15.10.2021.
engleski talijanski španjolski talijanski
Posjeta: 1.611 *