Skip to the main content
  • Publication date: 20.12.2022.
  • Published on HRČAK: 20.12.2022.

Table of contents

Full text

Kvaliteta probiotičkog jogurta obogaćenog medom i nusproizvodima prešanja sjemenki industrijske konoplje (Cannabis sativa L.) (page 3-11)

Gjore Nakov, Biljana Trajkovska, Zlatin Zlatev, Marko Jukić, Jasmina Lukinac
Original scientific paper


Profil masnih kiselina i rezidua pesticida u maslacu od vrhnja i jogurta tijekom skladištenja (page 12-21)

Erhan Sulejmani, Betim Ahmeti, Zehra H. Musliu
Original scientific paper


Parametri kvalitete kačkavalj sira u tipu pasta filata iz Srbije i procjena usklađenosti sa zakonskim kriterijima (page 38-49)

Ana Satric, Zorana Miloradovic, Milica Mirkovic, Nemanja Mirkovic, Jelena Miocinovic
Original scientific paper


Ekonomska analiza specijaliziranih mliječnih gospodarstava u Hrvatskoj prema FADN-u (page 50-58)

Vesna Očić, Branka Šakić Bobić, Zoran Grgić
Original scientific paper


Karakterizacija jogurta s dodatkom Lacticaseibacillus rhamnosus kao protektivne kulture protiv kvasaca i plijesni (page 59-72)

Sahar Khan-Mohammadi, Vajiheh Fadaei, Saeed Mirdamadi
Original scientific paper


Visits: 13.032 *