Food Technology and Biotechnology , Vol. 40 No. 3, 2002.
- Datum izdavanja: 25.09.2002.
- Objavljen na Hrčku: 28.03.2017.
Sadržaj
Puni tekst
Nataša Bauer, Dunja Leljak Levanić, Snježana Mihaljević, Sibila Jelaska
Izvorni znanstveni članak
Petra Zrimšek, Marinka Drobnič-Košorok
Izvorni znanstveni članak
Tina Zorman, Sonja Smole Možina
Izvorni znanstveni članak
Dunja Bandelj, Jernej Jakše, Branka Javornik
Izvorni znanstveni članak
José Diz, José M. Cruz, Herminia Domínguez, Juan C. Parajó
Izvorni znanstveni članak
Rosslyn M. Birch, Ann Dumont, Graeme M. Walker
Izvorni znanstveni članak
Branka Mozetič, Polonca Trebše, Janez Hribar
Izvorni znanstveni članak
Massimo Mozzon, Natale G. Frega, Baldassare Fronte, Massimo Tocchini
Izvorni znanstveni članak
Irena Budić-Leto, Tomislav Lovrić
Izvorni znanstveni članak
Borislav Miličević, Mara Banović, Karin Kovačević-Ganić, Leo Gracin
Prethodno priopćenje
Sonja Durajlija-Žinić, Helena Četković, Werner E. G. Müller, Vera Gamulin
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 19.824 *