Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 31.07.2020.
  • Objavljen na Hrčku: 08.08.2020.

Sadržaj

Puni tekst

Postupci proizvodnje propionske kiseline, dosadašnje spoznaje i mogućnosti (str. 115-127)

Vahid Ranaei, Zahra Pilevar, Amin Mousavi Khaneghah, Hedayat Hosseini
Pregledni rad


SPME-GC-MS and Multivariate Analysis of Sensory Properties of Cheese in a Sack Matured with Probiotic Starter Cultures (str. 128-137)

Deni Kostelac, Marija Vrdoljak, Ksenija Markov, Ivančica Delaš, Tjaša Jug, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Željko Jakopović, Iva Čanak, Marko Jelić, Jadranka Frece
Izvorni znanstveni članak


Analiza kefirnih zrnaca iz dvaju geografskih područja Grčke metodom sekvenciranja visoke propusnosti (str. 138-146)

Mary S. Kalamaki, Apostolos S. Angelidis
Izvorni znanstveni članak


Dromedary Milk Protein Hydrolysates Show Enhanced Antioxidant and Functional Properties (str. 147-158)

Olfa Oussaief, Zeineb Jrad, Isabelle Adt, Touhami Khorchani, Halima El-Hatmi
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj omjera izolata sojinog proteina i pektina s velikim udjelom metoksila, sastava ulja i pritiska tijekom homogenizacije na svojstva emulzije buriti ulja (str. 159-172)

Mírian Luisa Faria Freitas, Ana Paula Badan Ribeiro, Vânia Regina Nicoletti
Izvorni znanstveni članak


Uporaba salamure s dodatkom hidrokoloida za poboljšanje svojstava steriliziranog mesa (str. 173-182)

Vinicius Jose Bolognesi, Michele Rigon Spier, Carlos Eduardo Rocha Garcia
Izvorni znanstveni članak


Electrochemical and Spectrophotometric Methods for Polyphenol and Ascorbic Acid Determination in Fruit and Vegetable Extracts (str. 183-191)

Fiorella Tulli, María Laura Lemos, Diego R. Gutiérrez, Silvia del C. Rodríguez, Beatriz A. López de Mishima, Verónica I. Paz Zanini
Izvorni znanstveni članak


Lipid Composition of Sheffersomyces stipitis M12 Strain Grown on Glycerol as a Carbon Source (str. 203-213)

Stela Križanović, Damir Stanzer, Jasna Mrvčić, Karla Hanousek-Čiča, Elizabeta Kralj, Gordana Čanadi-Jurešić
Izvorni znanstveni članak


Synthesis of Nano-Scale Biopolymer Particles from Legume Protein Isolates and Carrageenan (str. 214-222)

Indika Dilrukshi Koralegedara, Charith Aravinda Hettiarachchi, Batugahage Don Rohitha Prasantha, Kuruppu Mudiyanselage Swarna Wimalasiri
Izvorni znanstveni članak


Lipoxygenase and Its Relationship with Ethylene During Ripening of Genetically Modified Tomato (Solanum lycopersicum) (str. 223-229)

Arturo Alberto Velázquez- López, Javier De La Cruz-Medina, Hugo Sergio García, Gilber Vela-Gutiérrez, Cristóbal Torres-Palacios, Elizabeth León-García
Izvorni znanstveni članak


Proizvodnja lovastatina s pomoću plijesni Aspergillus sclerotiorum na poljoprivrednom otpadu (str. 230-236)

Jutarut Iewkittayakorn, Kannika Kuechoo, Yaowapa Sukpondma, Vatcharin Rukachaisirikul, Souwalak Phongpaichit, Wilaiwan Chotigeat
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 22.988 *