Food Technology and Biotechnology , Vol. 58 No. 2, 2020.
- Datum izdavanja: 31.07.2020.
- Objavljen na Hrčku: 08.08.2020.
Sadržaj
Puni tekst
Vahid Ranaei, Zahra Pilevar, Amin Mousavi Khaneghah, Hedayat Hosseini
Pregledni rad
Deni Kostelac, Marija Vrdoljak, Ksenija Markov, Ivančica Delaš, Tjaša Jug, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Željko Jakopović, Iva Čanak, Marko Jelić, Jadranka Frece
Izvorni znanstveni članak
Mary S. Kalamaki, Apostolos S. Angelidis
Izvorni znanstveni članak
Olfa Oussaief, Zeineb Jrad, Isabelle Adt, Touhami Khorchani, Halima El-Hatmi
Izvorni znanstveni članak
Mírian Luisa Faria Freitas, Ana Paula Badan Ribeiro, Vânia Regina Nicoletti
Izvorni znanstveni članak
Vinicius Jose Bolognesi, Michele Rigon Spier, Carlos Eduardo Rocha Garcia
Izvorni znanstveni članak
Fiorella Tulli, María Laura Lemos, Diego R. Gutiérrez, Silvia del C. Rodríguez, Beatriz A. López de Mishima, Verónica I. Paz Zanini
Izvorni znanstveni članak
Jinal Kesharbhai Chaudhary, Sreeja Mudgal
Izvorni znanstveni članak
Stela Križanović, Damir Stanzer, Jasna Mrvčić, Karla Hanousek-Čiča, Elizabeta Kralj, Gordana Čanadi-Jurešić
Izvorni znanstveni članak
Indika Dilrukshi Koralegedara, Charith Aravinda Hettiarachchi, Batugahage Don Rohitha Prasantha, Kuruppu Mudiyanselage Swarna Wimalasiri
Izvorni znanstveni članak
Arturo Alberto Velázquez- López, Javier De La Cruz-Medina, Hugo Sergio García, Gilber Vela-Gutiérrez, Cristóbal Torres-Palacios, Elizabeth León-García
Izvorni znanstveni članak
Jutarut Iewkittayakorn, Kannika Kuechoo, Yaowapa Sukpondma, Vatcharin Rukachaisirikul, Souwalak Phongpaichit, Wilaiwan Chotigeat
Izvorni znanstveni članak
Posjeta: 22.988 *