Food Technology and Biotechnology , Vol. 47 No. 2, 2009.
- Datum izdavanja: 09.06.2009.
- Objavljen na Hrčku: 22.06.2009.
Sadržaj
Puni tekst
Prashant R. Chawla, Ishwar B. Bajaj, Shrikant A. Survase, Rekha S. Singhal
Pregledni rad
Radka Pribylova, Petr Kralik, Ivo Pavlik, Milan Bartos
Izvorni znanstveni članak
Mariusz Trytek, Jan Fiedurek, Marcin Skowronek
Izvorni znanstveni članak
Zhong-Wei Xu, Yu-Qiang Li, Yong-Hua Wang, Bo Yang, Zheng-Xiang Ning
Izvorni znanstveni članak
Svetlana V. Kamzolova, Alsu I. Yusupova, Emiliya G. Dedyukhina, Tatiana I. Chistyakova, Tatiana M. Kozyreva, Igor G. Morgunov
Izvorni znanstveni članak
Dubravko Pavoković, Gordana Rusak, Višnja Besendorfer, Marijana Krsnik-Rasol
Izvorni znanstveni članak
Ruchir C. Pansuriya, Rekha S. Singhal
Izvorni znanstveni članak
Štefan Fujs, Tina Semenič, Peter Raspor
Izvorni znanstveni članak
Luigi Campanella, Giulia Di Persio, Manuela Pintore, Daniele Tonnina, Nicola Caretto, Elisabetta Martini, Dalina Lelo
Izvorni znanstveni članak
Svetoslav D. Todorov, Johan W. von Mollendorff, Erica Moelich, Nina Muller, R. Corli Witthuhn, Leon M. T. Dicks
Izvorni znanstveni članak
Ariel Massera, Adriana Soria, Carlos Catania, Sibylle Krieger, Mariana Combina
Izvorni znanstveni članak
Edyta Malinowska-Pańczyk, Ilona Kołodziejska, Dorota Murawska, Gabriel Wołosewicz
Izvorni znanstveni članak
Gao-Qiang Liu, Xiao-Ling Wang
Izvorni znanstveni članak
Li-Xia Pan, Deng-Feng Yang, Li Shao, Wei Li, Gui-Guang Chen, Zhi-Qun Liang
Prethodno priopćenje
Giovanna Cristina Ceni, Eliana Maria Baldissera, Maristela dos Santos Primo, Octávio Augusto Ceva Antunes, Cláudio Dariva, José Vladimir de Oliveira, Débora de Oliveira
Kratko priopćenje
Posjeta: 70.334 *