Food Technology and Biotechnology , Vol. 44 No. 2, 2006.
- Datum izdavanja: 15.06.2006.
- Objavljen na Hrčku: 29.10.2013.
Sadržaj
Puni tekst
Carlos R. Soccol, Luciana P. S. Vandenberghe, Cristine Rodrigues, Ashok Pandey
Pregledni rad
Prabhjeet Singh, Prabhjot Kaur Gill
Pregledni rad
Young-Jung Wee, Jin-Nam Kim, Hwa-Won Ryu
Pregledni rad
Swetha Sivaramakrishnan, Dhanya Gangadharan, Kesavan Madhavan Nampoothiri, Carlos Ricardo Soccol, Ashok Pandey
Pregledni rad
Sumitra Ramachandran, Pierre Fontanille, Ashok Pandey, Christian Larroche
Pregledni rad
Alagarsamy Sumantha, Christian Larroche, Ashok Pandey
Pregledni rad
Cuitlahuac Aranda, Armando Robledo, Octavio Loera, Juan C. Contreras-Esquivel, Raul Rodríguez, Cristóbal Noé Aguilar
Izvorni znanstveni članak
Gwen Falony, Janny Coca Armas, Julio C. Dustet Mendoza, José L. Martínez Hernández
Izvorni znanstveni članak
Hema Anto, Ujjval Trivedi, Kamlesh Patel
Prethodno priopćenje
Licia M. Pera, Cintia M. Romero, Mario D. Baigori, Guillermo R. Castro
Izvorni znanstveni članak
Vinod Kumar Joshi, Mukesh Parmar, Neerja S. Rana
Izvorni znanstveni članak
Sangeeta Negi, Rintu Banerjee
Izvorni znanstveni članak
Nicemol Jacob, Parukuttyamma Prema
Izvorni znanstveni članak
Dhanya Gangadharan, Swetha Sivaramakrishnan, Kesavan Madhavan Nampoothiri, Ashok Pandey
Izvorni znanstveni članak
Subhash U. Nair, Rekha S. Singhal, Madhusudan Y. Kamat
Prethodno priopćenje
Syed U. Ahmed, Sudheer K. Singh, Ashok Pandey, Sanjit Kanjilal, Rachapudi B. N. Prasad
Prethodno priopćenje
Sarvamangala R. Patil, Agasar Dayanand
Kratko priopćenje
Young-Jung Wee, Hyang-Ok Kim, Jong-Sun Yun, Hwa-Won Ryu
Prethodno priopćenje
Posjeta: 190.925 *