Kazalo
Sadržaj
Sažetak
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Primožič Blažka, Lea Demšar
Prihvatljivost jetrene paštete sa smanjenim sadržajem soli i natrija .................................................. 393
STRUČNI RAD
Ana Robina, Kornelija Jurina, Lidija Kozačinski
Nalaz bakterije Escherichia coli u mesnim pripravcima ..................................................................... 396
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Marina Krvavica, Marijana Drinovac Topalović, Jelena Đugum, Sara Bešlija
Hlapivi spojevi arome dalmatinske pečenice
proizvedene različitim postupcima dimljenja ...................................................................................... 405
STRUČNI RAD
Maroje Ivanković, Tomislav Mikuš, Željka Cvrtila
Kvaliteta jaja podrijetlom od nesilica iz slobodnog i kaveznog uzgoja ............................................... 419
Ključne riječi
Hrčak ID:
207167
URI
Datum izdavanja:
23.10.2018.
španjolski engleski njemački talijanski
Posjeta: 2.001 *