Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski jpg 316 Kb

str. 383-383

preuzimanja: 255

citiraj


Sažetak

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Primožič Blažka, Lea Demšar
Prihvatljivost jetrene paštete sa smanjenim sadržajem soli i natrija .................................................. 393

STRUČNI RAD
Ana Robina, Kornelija Jurina, Lidija Kozačinski
Nalaz bakterije Escherichia coli u mesnim pripravcima ..................................................................... 396

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Marina Krvavica, Marijana Drinovac Topalović, Jelena Đugum, Sara Bešlija
Hlapivi spojevi arome dalmatinske pečenice
proizvedene različitim postupcima dimljenja ...................................................................................... 405

STRUČNI RAD
Maroje Ivanković, Tomislav Mikuš, Željka Cvrtila
Kvaliteta jaja podrijetlom od nesilica iz slobodnog i kaveznog uzgoja ............................................... 419

Ključne riječi

Hrčak ID:

207167

URI

https://hrcak.srce.hr/207167

Datum izdavanja:

23.10.2018.

Podaci na drugim jezicima: španjolski engleski njemački talijanski

Posjeta: 1.955 *