Izvorni znanstveni članak
https://doi.org/10.31727/m.20.6.4
El rendimiento en el matadero y la calidad de la carne de los capones de la línea híbrida Hubbard cebados por el pienso enriquecido en arcilla
Damir Alagić
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Lidija Kozačinski
; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Tatjana Tušek
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Željka Cvrtila
; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Đurica Kalember
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Jelka Pleadin
; Hrvatski veterinski institut, Zagreb, Hrvatska
Marijana Vrbačić
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Marija Meštrović
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Dejan Marenčić
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Vedran Nervo
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Sažetak
Ključne riječi
carne de capón; rendimiento en matadero; composición química básica; perfil de ácidos grasos
Hrčak ID:
213888
URI
Datum izdavanja:
18.12.2018.
hrvatski engleski njemački talijanski
Posjeta: 2.320 *