Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

https://doi.org/10.31727/m.20.6.4

Rendimento della macellazione e qualità della carne dei capponi della linea ibrida Hubbard alimentati con mangimi da ingrasso arricchiti con argilla verde

Damir Alagić ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Lidija Kozačinski ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Tatjana Tušek ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Željka Cvrtila ; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Đurica Kalember ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Jelka Pleadin ; Hrvatski veterinski institut, Zagreb, Hrvatska
Marijana Vrbačić ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Marija Meštrović ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Dejan Marenčić ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Vedran Nervo ; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska


Puni tekst: hrvatski pdf 4.041 Kb

str. 503-509

preuzimanja: 559

citiraj


Sažetak

Ključne riječi

carne del cappone; rendimento della macellazione; composizione chimica di base; profilo degli acidi grassi

Hrčak ID:

213888

URI

https://hrcak.srce.hr/213888

Datum izdavanja:

18.12.2018.

Podaci na drugim jezicima: hrvatski engleski njemački španjolski

Posjeta: 2.320 *