Index
Sadržaj
Full text: croatian jpg 316 Kb
page 383-383
downloads: 259
cite
APA 6th Edition
(2018). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 20. (5.), 383-383. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/index.php/207167
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 20., no. 5., 2018, pp. 383-383. https://hrcak.srce.hr/index.php/207167. Accessed 22 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 20., no. 5. (2018): 383-383. https://hrcak.srce.hr/index.php/207167
Harvard
(2018). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 20.(5.), pp. 383-383. Available at: https://hrcak.srce.hr/index.php/207167 (Accessed 22 December 2024)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2018 [cited 2024 December 22];20.(5.):383-383. Available from: https://hrcak.srce.hr/index.php/207167
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.20., no. 5., pp. 383-383, 2018. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/index.php/207167. [Accessed: 22 December 2024]
Abstract
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Primožič Blažka, Lea Demšar
Prihvatljivost jetrene paštete sa smanjenim sadržajem soli i natrija .................................................. 393
STRUČNI RAD
Ana Robina, Kornelija Jurina, Lidija Kozačinski
Nalaz bakterije Escherichia coli u mesnim pripravcima ..................................................................... 396
ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Marina Krvavica, Marijana Drinovac Topalović, Jelena Đugum, Sara Bešlija
Hlapivi spojevi arome dalmatinske pečenice
proizvedene različitim postupcima dimljenja ...................................................................................... 405
STRUČNI RAD
Maroje Ivanković, Tomislav Mikuš, Željka Cvrtila
Kvaliteta jaja podrijetlom od nesilica iz slobodnog i kaveznog uzgoja ............................................... 419
Keywords
Hrčak ID:
207167
URI
https://hrcak.srce.hr/207167
Publication date:
23.10.2018.
Article data in other languages:
spanish
english
german
italian
Visits: 2.001
*