Skip to the main content

Index

Sadržaj


Full text: croatian jpg 316 Kb

page 383-383

downloads: 259

cite


Abstract

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Tomaž Polak, Mateja Lušnic Polak, Primožič Blažka, Lea Demšar
Prihvatljivost jetrene paštete sa smanjenim sadržajem soli i natrija .................................................. 393

STRUČNI RAD
Ana Robina, Kornelija Jurina, Lidija Kozačinski
Nalaz bakterije Escherichia coli u mesnim pripravcima ..................................................................... 396

ORIGINALNI ZNANSTVENI RAD
Marina Krvavica, Marijana Drinovac Topalović, Jelena Đugum, Sara Bešlija
Hlapivi spojevi arome dalmatinske pečenice
proizvedene različitim postupcima dimljenja ...................................................................................... 405

STRUČNI RAD
Maroje Ivanković, Tomislav Mikuš, Željka Cvrtila
Kvaliteta jaja podrijetlom od nesilica iz slobodnog i kaveznog uzgoja ............................................... 419

Keywords

Hrčak ID:

207167

URI

https://hrcak.srce.hr/207167

Publication date:

23.10.2018.

Article data in other languages: spanish english german italian

Visits: 2.001 *