hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.35 No.8

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol.35 No.8
Datum izdavanja: Kolovoz 1985.

Objavljen na Hrčku: 31.01.2013.
Sadržaj Puni tekst
Utjecaj Streptococcus diacetilactis na povećanje biološke vrijednosti sireva za brzu potrošnju (str.227-231) hrvatskipdf 836 KB
Streptococcus diacetilactis influence on biological value of white cheese (str.227-231)  
Stojanka Mitić, Maja Đorđević
Izvorni znanstveni članak
 
Fizikalno-kemijske osobine bijenog sira u toku zrenja i čuvanja u salamuri (str.232-239) hrvatskipdf 957 KB
Physico-chemical properties of "bijeni" cheese in the course of ripening and keeping in brine (str.232-239)  
Ljubica Slaveska
Izvorni znanstveni članak
 
O poslovanju mljekara SRH u 1984. godini (str.240-246) hrvatskipdf 957 KB
Matej Markeš
Stručni rad
 
IN MEMORIAM - prof.dr. Mirko Francetić (str.250-250) hrvatskipdf 1012 KB
In memoriam, Nekrolog  
Posjeta: 952 *