Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 06.01.2017.
  • Objavljen na Hrčku: 06.01.2017.

Sadržaj

Puni tekst

Agitation Effects and Kinetic Constants of Exoglucomannan Production by Antarctic Yeast Strain in a Stirred Tank Bioreactor (str. 393-400)

S. D. Vlaev, K. Pavlova, S. Rusinova-Videva, K. Georgieva, D. Georgiev
Izvorni znanstveni članak


Influence of the Location of the Internal Temperature Control Loop on the Performance of the Dual Temperature Control for Feed Temperature Disturbance (str. 411-418)

C. Marangoni, E. J. Zierhut, I. G. B. Parisotto, R. A. F. Machado, A. Bolzan
Izvorni znanstveni članak


A CFD-based Approach to Predict Explosion Overpressure: A Comparison to Current Methods (str. 419-427)

C. Díaz-Ovalle, A. López-Molina, R. Vázquez-Román
Izvorni znanstveni članak


Study on Some Properties of Calcium-dependent a-Amylase from Bacillus subtilis through Submerged Fermentation of Wheat Bran (str. 429-437)

M. Irfan, M. Nadeem, Q. Syed, H. Abdullah Shakir, J. Iqbal Qazi
Izvorni znanstveni članak


A Review on Geotrichum Lipases: Production, Purification, Immobilization and Applications (str. 439-454)

R. R. Maldonado, D. B. Lopes, E. Aguiar-Oliveira, E. S. Kamimura, G. A. Macedo
Pregledni rad


Influence of Acidity and Extraction Time on the Recovery of Flavonoids from Grape Skin Pomace Optimized by Response Surface Methodology (str. 455-464)

P. Putnik, D. Bursać Kovačević, M. Radojčin, V. Dragović-Uzelac
Izvorni znanstveni članak


Thermal Performance and Viscosity of Biologically Produced Silver/Coconut Oil Nanofluids (str. 489-500)

M. M. Sarafraz, A. Arya, V. Nikkhah, F. Hormozi
Izvorni znanstveni članak


Characterization of Casein Fractions – Comparison of Commercial Casein and Casein Extracted from Cow’s Milk (str. 501-509)

A. Ptiček Siročić, Lj. Kratofil Krehula, Z. Katančić, Z. Hrnjak-Murgić
Izvorni znanstveni članak


AUTHOR’S ERRATUM (str. 0-0)

R. F. Pires
Ispravak


Posjeta: 31.128 *