Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 31.12.2020.
  • Objavljen na Hrčku: 16.02.2021.

Sadržaj

Puni tekst

Change in the quantity of ascorbic acid after thermal processing of potato (str. 1-4)

Amela Kusur, Aldin Karić, Martina Andrejaš, Hurija Alibašić
Izvorni znanstveni članak


Antimicrobial activity of liposomal and non-liposomal vaginal suppositories with Origanum compactum essential oil (str. 5-10)

Merima Ibišević, Saša Pilipović, Ivana Nešić, Vera Kerleta, Darja Husejnagić, Ermina Cilović Kozarević, Emir Horozić, Enida Karić
Izvorni znanstveni članak


Lemon balm (Melissa officinalis L.) leaves pre-drying by using low energy laser beam (str. 11-15)

Ante Galić, Jana Šic Žlabur, Petra Samirić, Sandra Voća
Izvorni znanstveni članak


Ragweed (Ambrosia artemisiifolia L.) biomass as a source for energy production (str. 17-22)

Neven Voća, Nikola Bilandžija, Anamarija Peter, Tajana Krička
Stručni rad


Influence of process conditions on reduction of silicon and calcium impurities in aluminum solution (str. 23-29)

Nebojša Vasiljević, Vladimir Damjanović, Radislav Filipović, Mitar Perušić, Zoran Obrenović, Đurđa Oljača
Izvorni znanstveni članak


Synthesis, characterization and bioactivity of selected metal complexes with imine ligands (str. 39-42)

Snježana Marić, Nusreta Hasić, Emir Horozić, Amira Cipurković, Aleksandar Antić, Zerina Mujić, Karla Pelemiš, Kenan Brkić, Demir Bjelošević
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 4.385 *