Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 24.12.2021.
  • Objavljen na Hrčku: 23.12.2021.

Sadržaj

Puni tekst

Korelacija između kemijskog sastava mlijeka i određenih pokazatelja funkcije jetre u ovaca tijekom laktacije (str. 3-10)

Zvonko Antunović, Boro Mioč, Željka Klir Šalavardić, Ivan Širić, Valentino Držaić, Marija Jukić Grbavac, Josip Novoselec
Izvorni znanstveni članak


Kazeinolitičke proteinaze Lactobacillus i Lactococcus sojeva izoliranih iz fermentiranih mliječnih proizvoda (str. 11-21)

Jasna Novak, Andreja Leboš Pavunc, Katarina Butorac, Martina Banić, Nina Čuljak, Helena Rak, Marina Blažević, Ana-Marija Iveljić, Jagoda Šušković, Blaženka Kos
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj dodatka srebrne pokožice zrna kave na in-vitro preživljavanje kefirne kulture tijekom skladištenja (str. 22-32)

Sine Ozmen-Togay, Gunnur Gulkun, Nurcan Degirmencioglu, Metin Guldas, Elif Yildiz, Yasemin Sahan, Ozan Gurbuz
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj križanja i LPL genotipa na prinos, sastav i kvalitetu kozjeg mlijeka (str. 33-42)

Lina Laučienė, Vida Juozaitienė, Birutė Šlyžienė, Lina Anskienė, Renata Bižienė, Evaldas Šlyžius
Izvorni znanstveni članak


Stavovi, motivi i ponašanje hrvatskih potrošača o ekološkom jogurtu (str. 43-53)

Marina Tomić Maksan, Milna Tudor Kalit, Anamarija Pavlina, Željka Mesić
Izvorni znanstveni članak


Primjena dva različita deaktivatora mikotoksina u hranidbi mliječnih krava (str. 54-60)

Igor Jajić, Saša Krstović, Miroslava Polovinski-Horvatović, Ivan Vojnić Purčar
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 7.180 *