Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 25.01.2022.
  • Objavljen na Hrčku: 21.03.2022.

Sadržaj

Puni tekst

Influence of nutritional supplements on microbiological composition of raw sheep milk (str. 1-4)

Aida Džaferović, Azra Bakrač, Huska Jukić, Samira Dedić, Subha Avdić
Izvorni znanstveni članak


Influence of process parameters on the production of Trichoderma biocontrol agent (str. 5-9)

Ivana Mitrović, Sonja Tančić Živanov, Božana Purar, Zorana Trivunović, Bojan Mitrović
Izvorni znanstveni članak


Equilibrium sorption of direct dye on polyamide (str. 11-15)

Milena Nikodijević, Dragan Đorđević
Izvorni znanstveni članak


Specifics and quality of domestic cooked cheeses from Una-Sana Canton (str. 17-21)

Suzana Jahić, Sebila Rekanović, Semra Duranović
Izvorni znanstveni članak


Efficiency of degreasing by dishwashing detergents (str. 23-29)

Aleksandra Borković, Pero Dugić, Tatjana Botić, Sanja Tatić, Dajana Markuljević, Dijana Drljača, Dajana Dragić
Izvorni znanstveni članak


The potential of corn (Zea Mays) for phytoremediation of soil contaminated with heavy metals (str. 31-38)

Jasmina Ibrahimpašić, Vildana Jogić, Aida Džaferović, Halid Makić, Merima Toromanović, Samira Dedić
Izvorni znanstveni članak


Removal of acetaldehyde form indoor air using NaA zeolite and Modernite (str. 39-43)

Kika Stevanović, Dragana Kešelj, Branko Škundrić, Dragica Lazić, Zoran Petrović
Ostalo


Posjeta: 2.470 *