Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 27.02.2023.
  • Objavljen na Hrčku: 06.03.2023.

Sadržaj

Puni tekst

Effect of extraction technique on the content of bioactive components and antioxidant activity of aqueous extracts of fresh and dried nettle (Urtica dioica L.) (str. 1-7)

Emir Horozić, Sabina Begić, Amila Zukić, Hurija Alibašić, Mirela Briga
Izvorni znanstveni članak


Physicochemical characteristics of products based on honey and hawthorn (Crataegus spp) (str. 9-13)

Melisa Ahmetović, Amra Džinić, Husejin Keran, Indira Šestan, Amra Odobašić, Asmira Čanić, Amir Zenunović, Halid Junuzović, Selma Kunić
Izvorni znanstveni članak


Influence of starter and sweetener on the syneresis intensity of fermented milk drink (str. 15-18)

Tijana Brčina, Milica Vilušić, Melisa Zahirović
Izvorni znanstveni članak


Comparative analysis of the antioxidant capacity of some natural and synthetic antioxidants added to palm oil (str. 19-23)

Arnela Smajić Bećić, Ramzija Cvrk, Amela Kusur, Halid Junuzović, Tijana Brčina
Izvorni znanstveni članak


Possibility of bleaching sunflower oil with synthetic zeolite (str. 25-31)

Zoran Petrović, Jelena Mihajlović, Tatjana Botić, Dragica Lazić, Amir Fazlić, Aleksandar Ćebić
Izvorni znanstveni članak


EGC 2023 Conference Announcement (str. 33-33)

Mirna Habuda-Stanić
Vijest


Posjeta: 2.184 *