Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 12.03.2025.
  • Objavljen na Hrčku: 12.03.2025.

Sadržaj

Puni tekst

Evaluacija autohtonih bakterija mliječne kiseline za proizvodnju marokanskog Jben sira (str. 78-90)

Safae Azzouz, Soumaya Ahadaf, Said Zantar, Ouiam El Galiou, Abdelhay Arakrak, Mohammed Bakkali, Amin Laglaoui
Izvorni znanstveni članak


Detekcija patvorenja mliječne masti s margarinom i palminim uljem u kajmaku, mliječnom proizvodu na bazi masti (str. 91-101)

Mira Radovanovic, Marina Hovjecki, Stefan Simunovic, Jelena Miocinovic
Izvorni znanstveni članak


Učinak dodatka proteinskih koncentrata na bazi mlijeka na karakteristike jogurta od mlijeka sanskih koza (str. 102-117)

Mustafa Talha Ok, Filiz Yildiz-Akgül, Hüseyin Nail Akgül, Ayşe Demet Karaman
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 0 *