Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.05.2009.
  • Objavljen na Hrčku: 10.10.2009.

Sadržaj

Puni tekst

INFLUENCE OF MANAGEMENT LEVEL ON ECONOMIC RESULTS OF FAMILY DAIRY FARMS (str. 33-33)

D. Zagorec
Izvorni znanstveni članak


GENERAL PRINCIPLES OF HYGIENIC AIR QUALITY DETERMINATION, AS SWINE WELFARE INDICATOR IN INTENSIVE PRODUCTION (str. 41-41)

M. Ostović, Ž. Pavičić, Alenka Tofant, T. Balenović, Anamaria Ekert Kabalin, S. Menčik, H. Valpotić, D. Kezić
Izlaganje sa skupa


RAPESEED OIL CAKE IN FATTENING OF HYBRID TURKEYS (str. 47-47)

S. Mužic, Z. Janječić, Jasna Pintar, D. Bedeković, Vlasta Herak-Perković
Izlaganje sa skupa


DALMATIAN TURKEY – AN ARCHAIC FORM OF POULTRY (str. 55-55)

Anamaria Ekert Kabalin, Š. Horvath, V. Sušić, T. Balenović, I. Karadjole, Mirta Balenović, D. Marguš, D. Marković, Ana Grgas, Ž. Pavičić, I. Štoković, S. Menčik, M. Ostović
Izlaganje sa skupa


INFLUENCE OF MICROCLIMATE ON DUST AND ON CONCENTRATION OF MICROORGANISMS IN THE AIR OF POULTRY HOUSES FOR LAYING HENS (str. 63-63)

Kristina Matković, Marija Vučemilo, Bara Vinković
Izlaganje sa skupa


HISTORY OF THE BORIKE STABLES AND ARABIAN HORSE BREEDING FROM 1895 TO 2007 (str. 76-76)

R. Telalbašić, E. Žiga, Alma Rahmanović
Stručni rad


Posjeta: 11.549 *