Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 11.12.2006.
  • Objavljen na Hrčku: 17.01.2007.

Sadržaj

Puni tekst

Methods for determination of milk and cheese adulteration by other milk types (str. 221-232)

Sonja Damjanović, Dubravka Samaržija, Jasmina Havranek
Pregledni rad


Production, characteristics and fermentation of soymilk (str. 233-254)

Rajka Božanić
Pregledni rad


Sphingosine basis in milk (str. 255-268)

Slavica Ribar, Ivana Karmelić, Marko Mesarić
Izvorni znanstveni članak


Yield, chemical composition and persistence of alfalfa on moderately acidic mountain soil (str. 269-283)

Josip Leto, Mladen Knežević, Krešimir Bošnjak, Marina Vranić, Goran Perčulija, Ivana Matić, Hrvoje Kutnjak, Žarko Miljanić
Izvorni znanstveni članak


Effect of fertilization on yields and fodder value of winter pea cv. Maksimirski ozimi in wheat cv. Sana mixture (str. 285-298)

Darko Uher, Zvonimir Štafa, Sulejman Redžepović, Zlatko Svečnjak, Mihaela Blažinkov, Dražen Kaučić
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 24.780 *