Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.04.2013.
  • Objavljen na Hrčku: 06.05.2013.

Sadržaj

Puni tekst

GUSTATORY RESPONSE OF COMMON CARP CYPRINUS CARPIO TO VARIABLE CONCENTRATIONS OF TWO STIMULATORY AMINO ACIDS (str. 1-10)

Jonathan David Wood, Paola Soledad Arce Azócar
Izvorni znanstveni članak


EFFECT OF MORINGA OLEIFERA MARINADE ON PROXIMATE COMPOSITION AND SENSORY CHARACTERISTICS OF SMOKE-DRIED AFRICAN CATFISH (CLARIAS GARIEPINUS) (str. 11-18)

Kazeem Dauda Adeyemi, Aminat Mustapha Ahmed El-Imam, Ayotunde Oluwatunbo Olorunsanya, Foluke Eunice Sola-ojo, Kehinde Mathias Okukpe, Olusegun Oyeshina Dosunmu, Rafiat Morolayo Shittu, John Tolulope Idris
Izvorni znanstveni članak


LETHAL EFFECTS OF 2,2-DICHLOROVINYL DIMETHYL PHOSPHATE (DDVP) ON FINGERLING AND JUVENILE Clarias gariepinus (BURCHELL, 1822) (str. 19-24)

Isaac Tunde Omoniyi, Kazeem Lanre Adeogun, Samuel Olubodun Obasa
Izvorni znanstveni članak


SELECTED LIVER AND KIDNEY BIOCHEMICAL PROFILES OF HYBRID CATFISH EXPOSED TO JATROPHA CURCAS LEAF DUST (str. 25-31)

Kabir M. Adamu, M. C. Isah, T. A. Baba, T. M. Idris
Prethodno priopćenje


THE EFFECT OF TEMPERATURE CHANGE ON ERYTHROCYTE PROFILE OF Carassius gibelio (str. 32-36)

Radoslav Dekić, Alekasandar Ivanc, Maja Mandić, Svjetlana Lolić, Azra Bakrač-Bećiraj
Prethodno priopćenje


II International Hucho Symposium (str. 42-44)

Treer Tomislav
Crtice


Posjeta: 13.747 *