Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.06.1982.
  • Objavljen na Hrčku: 11.02.2014.

Sadržaj

Puni tekst

The effect of low temperature on the duration of cheese (str. 163-170)

Natalija Dozet, Marko Stanišić, Sonja Bijeljac
Izvorni znanstveni članak


Promjene kiselosti jogurta u prodaji (str. 171-173)

Radojka Belomarković, Mirjana Vulić, Branka Bačić
Izvorni znanstveni članak


Neka zapažanja o industrijskoj proizvodnji mezofilnog kiselog mlijeka (str. 174-177)

Anka Popović-Vranješ, Brana Trnić, Ivica Vujičić
Stručni rad


Prilog proučavanju proizvodnje sjeničkog sira (str. 178-183)

Dragica Miočinović, Mihajlo Ostojić, Ivanka Otenhajmer, Fikreta Ciljević
Izvorni znanstveni članak


Izvodi iz literature (str. 184-187)


Crtice


Posjeta: 9.743 *