Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 06.03.2014.
  • Objavljen na Hrčku: 07.03.2014.

Sadržaj

Puni tekst

Sastav i svojstva kobiljeg mlijeka pasmine hrvatski hladnokrvnjak (str. 3-11)

Mateja Čagalj, Andreja Brezovečki, Nataša Mikulec, Neven Antunac
Izvorni znanstveni članak


Razlike u koncentracijama esencijalnih elemenata u mlijeku kobila hrvatskih hladnokrvnjaka i primorsko-dinarskih magarica (str. 12-18)

Nina Bilandžić, Marija Sedak, Maja Đokić, Božica Solomun Kolanović, Ivana Varenina, Đurđica Božić, Ana Končurat
Izvorni znanstveni članak


Povezanost polimorfizma goveđih DGAT1 i leptin gena s osobinama mliječnosti i pokazateljima energetske ravnoteže u prvotelkinja holstein pasmine (str. 19-26)

Veronika Kadlecová, Dana Němečková, Kateřina Ječmínková, Luděk Stádník
Izvorni znanstveni članak


Varijabilnost dušičnih sastojaka ovčjeg mlijeka sub-mediteranskog područja (str. 27-33)

Siniša Matutinović, Krešimir Salajpal, Samir Kalit
Izvorni znanstveni članak


Effects of added caper on some physicochemical properties of White Cheese (str. 34-48)

Oktay Yerlikaya, Cem Karagozlu
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj genetskih varijanti β-laktoglobulina, κ-kazeina i αs1-kazeina na količinu i kvalitetu mlijeka holstein, simentalske i smeđe pasmine goveda u Hrvatskoj (str. 49-56)

Admir Dokso, Ante Ivanković, Muhamed Brka, Ervin Zečević, Zdenko Ivkić
Izvorni znanstveni članak


Preliminary investigation of haemoglobin polymorphism and association with morphometric traits in West African Dwarf goats in north central Nigeria (str. 57-66)

Abdulmojeed Yakubu, Haruna K. Abimiku, Ibrahim S. Musa-Azara, Rowland E. Barde, Abdulrazak O. Raji
Prethodno priopćenje


Posjeta: 20.356 *