Skoči na glavni sadržaj

Stručni rad

Uloga strukture testa u obrazovanju nekih specifičnih mana kačkavalja

Ivica Vujičić ; Poljoprivredni fakultet, Novi Sad
Vera Vujičić ; Institut za prehrambenu industriju, Novi Sad


Puni tekst: hrvatski pdf 625 Kb

str. 221-223

preuzimanja: 544

citiraj


Sažetak

Slično dragim tvrdim sirevima i kod kačkavalja se može naići na niz mana raznog porekla. Njihovo identificiranje, porijeklo, utjecaj na ocjenu kvalitete i suzbijanje je također slično ostalim sirevima. Međutim, kod ovoga sira se pojavljuju izvjesne mane za koje bi se moglo reći da su svojstvene samo kačkavalj u i njemu sličnim sirevima.

Ključne riječi

sir; kačkavalj

Hrčak ID:

70156

URI

https://hrcak.srce.hr/70156

Datum izdavanja:

2.10.1963.

Posjeta: 1.103 *