Skoči na glavni sadržaj

Izvorni znanstveni članak

Prilog poznavanju kvalitete naših mliječnih proizvoda s gledišta fermentacije

Dimitrije Sabadoš ; Zavod za mljekarstvo, Agronomski fakultet, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb
Branka Rajšić


Puni tekst: hrvatski pdf 871 Kb

str. 2-7

preuzimanja: 370

citiraj


Sažetak

Analizom organoleptičke kvalitete mliječnih proizvoda, prema rezultatima ocjenjivanja na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, god. 1976., kao i ranije, uspoređena je kvaliteta uzoraka unutar iste vrste proizvoda, te kvalitete proizvoda različitih proizvođača uopće, i po istovrsnim, i specijalnim proizvodima.

Ključne riječi

mliječni proizvodi; fermentacija; kvaliteta

Hrčak ID:

109596

URI

https://hrcak.srce.hr/109596

Datum izdavanja:

2.1.1977.

Posjeta: 791 *