Ostalo
Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu
Dubravka Smajić
Puni tekst: hrvatski pdf 973 Kb
str. 156-159
preuzimanja: 234
citiraj
APA 6th Edition
Smajić, D. (2020). Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu. Jezik, 67 (4), 156-159. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/253690
MLA 8th Edition
Smajić, Dubravka. "Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu." Jezik, vol. 67, br. 4, 2020, str. 156-159. https://hrcak.srce.hr/253690. Citirano 19.12.2024.
Chicago 17th Edition
Smajić, Dubravka. "Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu." Jezik 67, br. 4 (2020): 156-159. https://hrcak.srce.hr/253690
Harvard
Smajić, D. (2020). 'Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu', Jezik, 67(4), str. 156-159. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/253690 (Datum pristupa: 19.12.2024.)
Vancouver
Smajić D. Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu. Jezik [Internet]. 2020 [pristupljeno 19.12.2024.];67(4):156-159. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253690
IEEE
D. Smajić, "Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu", Jezik, vol.67, br. 4, str. 156-159, 2020. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/253690. [Citirano: 19.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Hrčak ID:
253690
URI
https://hrcak.srce.hr/253690
Datum izdavanja:
1.10.2020.
Posjeta: 709
*