Vijest
Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda
Puni tekst: hrvatski pdf 326 Kb
str. 89-92
preuzimanja: 370
citiraj
APA 6th Edition
(1960). Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda. Mljekarstvo, 10 (4), 89-92. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/65342
MLA 8th Edition
"Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda." Mljekarstvo, vol. 10, br. 4, 1960, str. 89-92. https://hrcak.srce.hr/65342. Citirano 24.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda." Mljekarstvo 10, br. 4 (1960): 89-92. https://hrcak.srce.hr/65342
Harvard
(1960). 'Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda', Mljekarstvo, 10(4), str. 89-92. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/65342 (Datum pristupa: 24.12.2024.)
Vancouver
Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1960 [pristupljeno 24.12.2024.];10(4):89-92. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65342
IEEE
"Osvrt na XXII. ocjenjivanje mliječnih proizvoda", Mljekarstvo, vol.10, br. 4, str. 89-92, 1960. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65342. [Citirano: 24.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
ocjenjivanje mliječnih proizvoda; kvaliteta mlijeka
Hrčak ID:
65342
URI
https://hrcak.srce.hr/65342
Datum izdavanja:
3.4.1960.
Posjeta: 839
*