Other
Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu
Dubravka Smajić
Full text: croatian pdf 973 Kb
page 156-159
downloads: 234
cite
APA 6th Edition
Smajić, D. (2020). Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu. Jezik, 67 (4), 156-159. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/253690
MLA 8th Edition
Smajić, Dubravka. "Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu." Jezik, vol. 67, no. 4, 2020, pp. 156-159. https://hrcak.srce.hr/253690. Accessed 19 Dec. 2024.
Chicago 17th Edition
Smajić, Dubravka. "Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu." Jezik 67, no. 4 (2020): 156-159. https://hrcak.srce.hr/253690
Harvard
Smajić, D. (2020). 'Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu', Jezik, 67(4), pp. 156-159. Available at: https://hrcak.srce.hr/253690 (Accessed 19 December 2024)
Vancouver
Smajić D. Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu. Jezik [Internet]. 2020 [cited 2024 December 19];67(4):156-159. Available from: https://hrcak.srce.hr/253690
IEEE
D. Smajić, "Kako utažiti akademsku, stručnu, profesionalnu i svakodnevnu žeđ za znanjem o hrvatskom kulinarstvu", Jezik, vol.67, no. 4, pp. 156-159, 2020. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/253690. [Accessed: 19 December 2024]
Abstract
Keywords
Hrčak ID:
253690
URI
https://hrcak.srce.hr/253690
Publication date:
1.10.2020.
Visits: 709
*