News
Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda
Full text: croatian pdf 303 Kb
page 88-90
downloads: 457
cite
APA 6th Edition
(1959). Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda. Mljekarstvo, 9 (4), 88-90. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/65760
MLA 8th Edition
"Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda." Mljekarstvo, vol. 9, no. 4, 1959, pp. 88-90. https://hrcak.srce.hr/65760. Accessed 19 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda." Mljekarstvo 9, no. 4 (1959): 88-90. https://hrcak.srce.hr/65760
Harvard
(1959). 'Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda', Mljekarstvo, 9(4), pp. 88-90. Available at: https://hrcak.srce.hr/65760 (Accessed 19 November 2024)
Vancouver
Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1959 [cited 2024 November 19];9(4):88-90. Available from: https://hrcak.srce.hr/65760
IEEE
"Osvrt na XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda", Mljekarstvo, vol.9, no. 4, pp. 88-90, 1959. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/65760. [Accessed: 19 November 2024]
Abstract
Dne 27.II.1959. godine održano je redovno XX. ocjenjivanje mliječnih proizvoda članova Sekcije za Hrvatsku Stručnog udruženja mljekarskih organizacija Jugoslavije.
Keywords
mlijeko; mliječni proizvodi; kvaliteta
Hrčak ID:
65760
URI
https://hrcak.srce.hr/65760
Publication date:
2.4.1959.
Visits: 1.050
*