News
Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja
Full text: croatian pdf 538 Kb
page 209-212
downloads: 658
cite
APA 6th Edition
(1988). Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja. Mljekarstvo, 38 (8), 209-212. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/101374
MLA 8th Edition
"Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja." Mljekarstvo, vol. 38, no. 8, 1988, pp. 209-212. https://hrcak.srce.hr/101374. Accessed 22 Nov. 2024.
Chicago 17th Edition
"Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja." Mljekarstvo 38, no. 8 (1988): 209-212. https://hrcak.srce.hr/101374
Harvard
(1988). 'Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja', Mljekarstvo, 38(8), pp. 209-212. Available at: https://hrcak.srce.hr/101374 (Accessed 22 November 2024)
Vancouver
Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja. Mljekarstvo [Internet]. 1988 [cited 2024 November 22];38(8):209-212. Available from: https://hrcak.srce.hr/101374
IEEE
"Utvrđivanje senzorske kakvoće namirnica, definicije, opća metoda bodovanja", Mljekarstvo, vol.38, no. 8, pp. 209-212, 1988. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/101374. [Accessed: 22 November 2024]
Abstract
Keywords
senzorska kakvoća namirnica; opća metoda bodovanja
Hrčak ID:
101374
URI
https://hrcak.srce.hr/101374
Publication date:
1.8.1988.
Visits: 1.245
*