Izvorni znanstveni članak
Mogućnosti sniženja telesne temperature kod šarana namenjenog industrijskoj preradi
Lajčo Tumbas
Puni tekst: srpski pdf 567 Kb
str. 78-83
preuzimanja: 279
citiraj
APA 6th Edition
Tumbas, L. (1976). Mogućnosti sniženja telesne temperature kod šarana namenjenog industrijskoj preradi. Croatian Journal of Fisheries, 31 (4), 78-83. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/120586
MLA 8th Edition
Tumbas, Lajčo. "Mogućnosti sniženja telesne temperature kod šarana namenjenog industrijskoj preradi." Croatian Journal of Fisheries, vol. 31, br. 4, 1976, str. 78-83. https://hrcak.srce.hr/120586. Citirano 05.01.2025.
Chicago 17th Edition
Tumbas, Lajčo. "Mogućnosti sniženja telesne temperature kod šarana namenjenog industrijskoj preradi." Croatian Journal of Fisheries 31, br. 4 (1976): 78-83. https://hrcak.srce.hr/120586
Harvard
Tumbas, L. (1976). 'Mogućnosti sniženja telesne temperature kod šarana namenjenog industrijskoj preradi', Croatian Journal of Fisheries, 31(4), str. 78-83. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/120586 (Datum pristupa: 05.01.2025.)
Vancouver
Tumbas L. Mogućnosti sniženja telesne temperature kod šarana namenjenog industrijskoj preradi. Croatian Journal of Fisheries [Internet]. 1976 [pristupljeno 05.01.2025.];31(4):78-83. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/120586
IEEE
L. Tumbas, "Mogućnosti sniženja telesne temperature kod šarana namenjenog industrijskoj preradi", Croatian Journal of Fisheries, vol.31, br. 4, str. 78-83, 1976. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/120586. [Citirano: 05.01.2025.]
Sažetak
Ključne riječi
prerada ribljeg mesa; uzgoj šarana; ciprinikultura
Hrčak ID:
120586
URI
https://hrcak.srce.hr/120586
Datum izdavanja:
15.7.1976.
Posjeta: 835
*