Sažetak sa skupa
Prvi kongres o proizvodnji ljudske hrane u Jugoslaviji
Ilija Bunjevac
Puni tekst: hrvatski pdf 418 Kb
str. 135-137
preuzimanja: 263
citiraj
APA 6th Edition
Bunjevac, I. (1975). Prvi kongres o proizvodnji ljudske hrane u Jugoslaviji. Croatian Journal of Fisheries, 30 (6), 135-137. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/120677
MLA 8th Edition
Bunjevac, Ilija. "Prvi kongres o proizvodnji ljudske hrane u Jugoslaviji." Croatian Journal of Fisheries, vol. 30, br. 6, 1975, str. 135-137. https://hrcak.srce.hr/120677. Citirano 23.12.2024.
Chicago 17th Edition
Bunjevac, Ilija. "Prvi kongres o proizvodnji ljudske hrane u Jugoslaviji." Croatian Journal of Fisheries 30, br. 6 (1975): 135-137. https://hrcak.srce.hr/120677
Harvard
Bunjevac, I. (1975). 'Prvi kongres o proizvodnji ljudske hrane u Jugoslaviji', Croatian Journal of Fisheries, 30(6), str. 135-137. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/120677 (Datum pristupa: 23.12.2024.)
Vancouver
Bunjevac I. Prvi kongres o proizvodnji ljudske hrane u Jugoslaviji. Croatian Journal of Fisheries [Internet]. 1975 [pristupljeno 23.12.2024.];30(6):135-137. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/120677
IEEE
I. Bunjevac, "Prvi kongres o proizvodnji ljudske hrane u Jugoslaviji", Croatian Journal of Fisheries, vol.30, br. 6, str. 135-137, 1975. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/120677. [Citirano: 23.12.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
Ribarstvo; uzgoj ribljeg mesa; konzumacija ribljeg mesa
Hrčak ID:
120677
URI
https://hrcak.srce.hr/120677
Datum izdavanja:
15.11.1975.
Posjeta: 800
*