Stručni rad
Zašto se riblje meso brže kvari od mesa stoke za klanje
Puni tekst: hrvatski xps 1.181 Kb
str. 184-185
preuzimanja: 268
citiraj
APA 6th Edition
(1952). Zašto se riblje meso brže kvari od mesa stoke za klanje. Croatian Journal of Fisheries, 7 (11-12), 184-185. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/152685
MLA 8th Edition
"Zašto se riblje meso brže kvari od mesa stoke za klanje." Croatian Journal of Fisheries, vol. 7, br. 11-12, 1952, str. 184-185. https://hrcak.srce.hr/152685. Citirano 20.10.2024.
Chicago 17th Edition
"Zašto se riblje meso brže kvari od mesa stoke za klanje." Croatian Journal of Fisheries 7, br. 11-12 (1952): 184-185. https://hrcak.srce.hr/152685
Harvard
(1952). 'Zašto se riblje meso brže kvari od mesa stoke za klanje', Croatian Journal of Fisheries, 7(11-12), str. 184-185. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/152685 (Datum pristupa: 20.10.2024.)
Vancouver
Zašto se riblje meso brže kvari od mesa stoke za klanje. Croatian Journal of Fisheries [Internet]. 1952 [pristupljeno 20.10.2024.];7(11-12):184-185. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/152685
IEEE
"Zašto se riblje meso brže kvari od mesa stoke za klanje", Croatian Journal of Fisheries, vol.7, br. 11-12, str. 184-185, 1952. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/152685. [Citirano: 20.10.2024.]
Sažetak
Ključne riječi
prehrana; riba; meso; vrsta; kemijski sastav; mikrobe; stoka
Hrčak ID:
152685
URI
https://hrcak.srce.hr/152685
Datum izdavanja:
10.2.1952.
Posjeta: 892
*