Stručni rad
Mogućnosti aseptičkog punjenja proizvoda
Puni tekst: hrvatski pdf 275 Kb
str. 30-31
preuzimanja: 619
citiraj
APA 6th Edition
(1985). Mogućnosti aseptičkog punjenja proizvoda. Mljekarstvo, 35 (1), 30-31. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/95973
MLA 8th Edition
"Mogućnosti aseptičkog punjenja proizvoda." Mljekarstvo, vol. 35, br. 1, 1985, str. 30-31. https://hrcak.srce.hr/95973. Citirano 18.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Mogućnosti aseptičkog punjenja proizvoda." Mljekarstvo 35, br. 1 (1985): 30-31. https://hrcak.srce.hr/95973
Harvard
(1985). 'Mogućnosti aseptičkog punjenja proizvoda', Mljekarstvo, 35(1), str. 30-31. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/95973 (Datum pristupa: 18.12.2024.)
Vancouver
Mogućnosti aseptičkog punjenja proizvoda. Mljekarstvo [Internet]. 1985 [pristupljeno 18.12.2024.];35(1):30-31. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95973
IEEE
"Mogućnosti aseptičkog punjenja proizvoda", Mljekarstvo, vol.35, br. 1, str. 30-31, 1985. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/95973. [Citirano: 18.12.2024.]
Sažetak
Za osiguranje trajnosti i očuvanja kvaliteta gotovog mliječnog proizvoda vrlo je važno osigurati aseptičko punjenje proizvoda u recipijente. Zbog toga većina proizvođača opreme za mljekarsku industriju nastoji u svoje proizvode ugraditi najbolja rješenja za aseptičko punjenje proizvoda.
Ključne riječi
mliječni proizvodi; aseptičko punjenje
Hrčak ID:
95973
URI
https://hrcak.srce.hr/95973
Datum izdavanja:
7.1.1985.
Posjeta: 1.236
*