Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 09.01.1998.
  • Objavljen na Hrčku: 07.01.2013.

Sadržaj

Puni tekst

Possibility of the ultrafiltered sweet whey protein incorporation into fresh cheese (str. 3-14)

Ljubica Tratnik, Rajka Božanić, Gordana Benković, Drago Šubarić
Izvorni znanstveni članak


Determination of total solids in yogurt by microwave heating - optimization via the simplex method (str. 15-26)

Nada Vahčić, Natalija Uršulin-Trstenjak, Mirjana Hruškar
Izvorni znanstveni članak


The survival of Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium spp. during the storage of fermented milk (str. 27-36)

Irena Rogelj, Andreja Miklič-Anderlič, Bojana Bogovič-Matijašić
Izvorni znanstveni članak


Codex Alimentarius - značenje i važnost (str. 37-46)

Jasmina Lukač-Havranek
Pregledni rad


Proizvodnja i potrošnja fermentiranih mliječnih proizvoda u Hrvatskoj (str. 47-50)

Luka Kovačić, Ankica Senta
Stručni rad


Prikazi iz stručne literature (str. 51-54)


Vijest


Posjeta: 11.845 *