Food Technology and Biotechnology , Vol. 52 No. 3, 2014.
- Datum izdavanja: 15.09.2014.
- Objavljen na Hrčku: 27.08.2014.
Sadržaj
Puni tekst
Yan Liu, Zhi-Ming Zheng, Hong-Wei Qiu, Gen-Hai Zhao, Peng Wang, Hui Liu, Li Wang, Zhe-Min Li, He-Fang Wu, Hong-Xia Liu, Mu Tan
Izvorni znanstveni članak
Gordan Sladič, Matilda Urukalo, Matjaž Kirn, Urška Lešnik, Vasilka Magdevska, Neda Benički, Mitja Pelko, Aleš Gasparič, Peter Raspor, Tomaž Polak, Štefan Fujs, Paul A. Hoskisson, Hrvoje Petković
Izvorni znanstveni članak
Qiao Hu, Rong Zeng, Sen-Xiang Zhang, Zhong-Hua Yang, Hao Huang
Izvorni znanstveni članak
Srinivasan Babuskin, Kesavan Radha Krishnan, Packirisamy Azhagu Saravana Babu, Meenatchisundaram Sivarajan, Muthusamy Sukumar
Izvorni znanstveni članak
Naraporn Fasawang, Pranee Anprung
Izvorni znanstveni članak
Jadranka Frece, Dragan Kovačević, Snježana Kazazić, Jasna Mrvčić, Nada Vahčić, Damir Ježek, Mirjana Hruškar, Ivona Babić, Ksenija Markov
Izvorni znanstveni članak
Stefano Curcio, Emanuele Ricca, Vincenza Calabrò, Gabriele Iorio
Izvorni znanstveni članak
Yunus Alparslan, Tuba Baygar, Taçnur Baygar, Hatice Hasanhocaoglu, Cansu Metin
Izvorni znanstveni članak
Alicia Graciela Cid, Mirta Daz, Guillermo Ellenrieder
Prethodno priopćenje
Karolina Brkić Bubola, Marin Krapac, Igor Lukić, Barbara Sladonja, Antonella Autino, Claudio Cantini, Danijela Poljuha
Prethodno priopćenje
Marine Pallez, Matias Pasquali, Torsten Bohn, Lucien Hoffmann, Marco Beyer
Kratko priopćenje
Sudheer Kumar Yannam, Prakasham Reddi Shetty, Vijaya Sarathi Reddy Obulum
Kratko priopćenje
Praveen Dahiya, Subhash Chand, Neeraj Dilbaghi
Kratko priopćenje
Santiago Benito, Felipe Palomero, Laura Gálvez, Antonio Morata, Fernando Calderón, Daniel Palmero, José Antonio Suárez-Lepe
Kratko priopćenje
Posjeta: 37.654 *