Food Technology and Biotechnology , Vol. 58 No. 3, 2020.
- Datum izdavanja: 30.10.2020.
- Objavljen na Hrčku: 06.11.2020.
Sadržaj
Puni tekst
Carla Marengo-Orozco, Martha Patricia Tarazona-Díaz, Ligia Inés Rodríguez
Izvorni znanstveni članak
Roghieh Sakooei-Vayghan, Seyed Hadi Peighambardoust, Javad Hesari, Maral Soltanzadeh, Donatella Peressini
Izvorni znanstveni članak
Yasmine Saidi, Beatriz del Rio, Djamel Eddine Senouci, Begoña Redruello, Beatriz Martinez, Victor Ladero, Mebrouk Kihal, Miguel A. Alvarez
Izvorni znanstveni članak
Sabina Anžlovar, Damjan Janeš, Jasna Dolenc Koce
Izvorni znanstveni članak
Lívia Viana de Castro Reis, Karina Magna Leão, Paula Speranza, Ana Paula Badan Ribeiro, Gabriela Alves Macedo, Juliana Alves Macedo
Izvorni znanstveni članak
Yuanjin Qi, Huizhen Zhang, Sha Liang, Jiajia Chen, Xiaoni Yan, Zhouyu Duan, Deyang Zhou, Zhicheng Li
Izvorni znanstveni članak
Sanja Dragović, Verica Dragović-Uzelac, Sandra Pedisić, Zrinka Čošić, Maja Friščić, Ivona Elez Garofulić, Zoran Zorić
Izvorni znanstveni članak
Vanja Šeregelj, Gordana Ćetković, Jasna Čanadanović-Brunet, Vesna Tumbas Šaponjac, Jelena Vulić, Slađana Stajčić
Izvorni znanstveni članak
José Luis Navarro, Malena Moiraghi, Fernanda Micaela Quiroga, Alberto Edel León, María Eugenia Steffolani
Izvorni znanstveni članak
Polona Zabukovec, Neža Čadež, Franc Čuš
Izvorni znanstveni članak
Derya Arslan, M. Kürşat Demir, Ayşenur Acar, Fatma Nur Arslan
Prethodno priopćenje
Thirupati Chinna Venkateswarulu, Gaddam Eswaraiah, Srirama Krupanidhi, Karlapudi Abraham Peele, Indira Mikkili, Alugunulla Venkata Narayana, Bharath Kumar Ravuru, John Babu Dulla, Ranga Rao Ambati
Ispravak
Posjeta: 22.720 *