Skoči na glavni sadržaj

Glasnik Zaštite Bilja , Vol. 47. No. 6., 2024.

  • Datum izdavanja: 15.12.2024.
  • Objavljen na Hrčku: 22.12.2024.

Sadržaj

Puni tekst

Impressum (str. 1-1)


Uvodnik


Sadržaj (str. 2-3)


Kazalo


Hippeastrum, knight’s star (str. 14-14)

Mihael Kušen, Tatjana Prebeg, Vesna Židovec
Stručni rad


Review of the impact of ecological factors on the occurrence and development of olive (Olea europaea L.) pests (str. 30-30)

Elena Petrović, Sara Godena, Emilija Raspudić
Pregledni rad


The potential of growing, processing and storing mustard (str. 39-39)

Ana Matin, Ivan Brandić, Karlo Špelić, Božidar Matin, Vanja Jurišić, Luka Brezinščak
Pregledni rad


Comparison of different air-assisted sprayers designs when spraying grapevines on terraces (str. 52-52)

Tomaž Poje, Kristijan Simčič
Izvorni znanstveni članak


The quality of thyme ‘Deutscher Winter’ from cultivation in upland regions using biostimulators (str. 61-61)

Slavica Dudaš, Lucija Božić, Rock Finale, Marijana Kozarić Ciković, Marin Tomičić, Martina Peršić
Izvorni znanstveni članak


Potato growing seasons in different climatic zones of the Republic of Croatia (str. 68-68)

Božidar Benko, Sanja Fabek Uher, Sanja Radman, Nevena Opačić
Stručni rad


Potassium in potato fertilization (str. 78-78)

Ivana Varga, Ivana Šmituc, Tajana Panišić
Stručni rad


Corn production in crop rotation and monocropping (str. 91-91)

Zlatko Svečnjak
Stručni rad


The influence of ampelotehnical measures on the chemical compositions of grapes of the variety ‘Zlatarica vrgorska’ in the Vrgorac winegrowing area (str. 99-99)

Željko Andabaka, Marija Brkljčić, Darko Preiner, Domagoj Stupić, Zvjezdana Marković, Edi Maletić, Jasminka Karoglan Kontić, Ivana Tomaz, Iva Šikuten
Izvorni znanstveni članak


Blatina-autochthonous wine cultivar of Herzegovina (str. 112-112)

Nino Rotim, Ivica Perić, Dražen Martinović
Stručni rad


Chemical composition of fruit wines from Croatia (str. 125-125)

Antonija Tomić, Ivana Alpeza, Ana Jeromel
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 0 *