Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. VIII No. 1, 2006.

  • Datum izdavanja: 15.01.2006.
  • Objavljen na Hrčku: 16.04.2008.

Sadržaj

Puni tekst

Sadržaj (str. 1-1)


Kazalo


Ponovno Q-groznica (str. 2-2)

Mirza Hadžiosmanović
Vijest


Tehnologija: Još jedna nova proizvodna linija (str. 3-6)

Miroslav Kolovrat
Ostalo


Tehnologija: Greške kobasica (str. 6-9)

Slava Majić, Ivana Filipović
Ostalo


Sigurno spakovano - u Fuji pakovanju (str. 12-13)


Kratko priopćenje


Iz Hrvatske agencije za hranu (str. 14-16)


Ostalo


Odabrane stranice: Automatizirana klasifikacija trupova goveda (str. 21-23)

Ivana Filipović
Kratko priopćenje


Stručnjaci odgovaraju (str. 25-25)

Ivana Filipović
Ostalo


Znanstveno-stručni prilozi (str. 28-28)


Kazalo


Comparison of meat quality and trimmed cut yield in black slavonian and modern pigs used in the production of slavonian kulen (str. 29-33)

Danijel Karolyi, Krešimir Salajpal, Ivan Jurić, Marija Đikić, Željko Sinjeri, Damir Kovačić
Prethodno priopćenje


Bacteriological correctness of salted pig guts on market places in Zagreb (str. 34-37)

Božica Tačković, Branimir Mioković, Lidija Kozačinski, Slava Majić
Stručni rad


Methods for detection of antibiotics and sulphonamides in meat (str. 37-42)

Jasmina Mulalić, Lidija Kozačinski, Ivana Filipović, Andrea Benussi Skukan, Mislav Runje
Stručni rad


Situation and prospects of development of geese breeding in Croatia (str. 46-50)

Valentina Mikulić, Željko Pavičić, Alenka Tofant
Stručni rad


Posjeta: 85.890 *