Izvorni znanstveni članak
https://doi.org/10.31727/m.20.6.4
Schlachtwert und Fleischqualität von Kapaunen der Hybridlinie Hubbard, gemästet mit Futtermitteln mit Zugabe von Tonerde
Damir Alagić
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Lidija Kozačinski
; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Tatjana Tušek
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Željka Cvrtila
; Veterinarski fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska
Đurica Kalember
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Jelka Pleadin
; Hrvatski veterinski institut, Zagreb, Hrvatska
Marijana Vrbačić
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Marija Meštrović
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Dejan Marenčić
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Vedran Nervo
; Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Hrvatska
Sažetak
Ključne riječi
Kapaunfleisch; Schlachtwert; chemische Zusammensetzung; Fettsäurenprofil
Hrčak ID:
213888
URI
Datum izdavanja:
18.12.2018.
hrvatski engleski talijanski španjolski
Posjeta: 2.320 *