Kazalo
Sadržaj
Puni tekst: hrvatski pdf 92 Kb
str. 482-482
preuzimanja: 149
citiraj
APA 6th Edition
(2021). Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23. (6.), 482-482. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/267606
MLA 8th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 23., br. 6., 2021, str. 482-482. https://hrcak.srce.hr/index.php/267606. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Sadržaj." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 23., br. 6. (2021): 482-482. https://hrcak.srce.hr/index.php/267606
Harvard
(2021). 'Sadržaj', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 23.(6.), str. 482-482. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/267606 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Sadržaj. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2021 [pristupljeno 22.12.2024.];23.(6.):482-482. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/267606
IEEE
"Sadržaj", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.23., br. 6., str. 482-482, 2021. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/267606. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
PRETHODNO PRIOPĆENJE
Linda Martić Kuran, Marijana Drinovac Topalović, Jelena Đugum, Marina Krvavica
Mišljenje hrvatskihpotrošača o tradicionalnojDalmatinskoj janjetini uprocesu dobivanja ZOI oznake
KONGRESNO PRIOPĆENJE
Danijel Karolyi
Proizvodnja svinjskog mesa od nekastriranih muških svinja i imunokastrata
KONGRESNO PRIOPĆENJE
Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila, Tomislav Mikuš, Bela Njari, Jelka Pleadin, Daniel Špoljarić, Maja Popović
Utjecaj dodatka pripravka plemenite pečurke u hranidbi na kemijski i masnokiselinski sastav mesa janjadi
STRUČNI PREGLEDNI RAD
Dora Zurak, Kristina Kljak, Željka Cvrtila
Lančana reakcija polimerazom u identifikaciji vrste mesa
Ključne riječi
Sadržaj
Hrčak ID:
267606
URI
https://hrcak.srce.hr/267606
Datum izdavanja:
15.12.2021.
Podaci na drugim jezicima:
engleski
njemački
španjolski
talijanski
Posjeta: 1.649
*