Kazalo
Contenuto
Puni tekst: hrvatski pdf 133 Kb
str. 39-39
preuzimanja: 146
citiraj
APA 6th Edition
(2022). Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24. (1.), 39-39. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/index.php/272804
MLA 8th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol. 24., br. 1., 2022, str. 39-39. https://hrcak.srce.hr/index.php/272804. Citirano 22.12.2024.
Chicago 17th Edition
"Contenuto." MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu 24., br. 1. (2022): 39-39. https://hrcak.srce.hr/index.php/272804
Harvard
(2022). 'Contenuto', MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, 24.(1.), str. 39-39. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/index.php/272804 (Datum pristupa: 22.12.2024.)
Vancouver
Contenuto. MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu [Internet]. 2022 [pristupljeno 22.12.2024.];24.(1.):39-39. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/272804
IEEE
"Contenuto", MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, vol.24., br. 1., str. 39-39, 2022. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/index.php/272804. [Citirano: 22.12.2024.]
Sažetak
ARTICOLO DI RASSEGNA
Goran Kiš, Ivica Kos, Dalibor Bedeković, Ivan Širić, Zlatko Janječić, Petar Čurković
Metodi di identificazione della carne bovina di animali allevati al pascolo
ARTICOLO DI RASSEGNA
Bogdanović Tanja, Sandra Petričević, Irena Listeš, Jelka Pleadin
Incidenza della microplastica nella catena alimentare e suo impatto sulla salute umana
ARTICOLO DI RASSEGNA
Mia Kurek, Domagoj Gabrić, Mario Ščetar, Kata Galić
L’impatto delle pellicole e dei rivestimenti commestibili con ali essenziali sulla data di scadenza dei prodotti a base di carne e pesce
ATTO DI CONVEGNO
Neira Fazlović, Kenan Čaklovica, Adis J. Muminović, Hadžiomerović Nedžad, Enida Članjak-Kudra, Abdullah Muftic, Emina Muftić, Muhamed Smajlović, Faruk Čaklovica
Ispezione delle carni “intelligente” in 3D
Ključne riječi
Contenuto
Hrčak ID:
272804
URI
https://hrcak.srce.hr/272804
Datum izdavanja:
14.2.2022.
Podaci na drugim jezicima:
hrvatski
engleski
njemački
španjolski
Posjeta: 1.500
*