Skoči na glavni sadržaj

Kazalo

Sadržaj


Puni tekst: hrvatski pdf 133 Kb

str. 39-39

preuzimanja: 138

citiraj


Sažetak

PREGLEDNI RAD
Goran Kiš, Ivica Kos, Dalibor Bedeković, Ivan Širić, Zlatko Janječić, Petar Čurković
Metode identifikacije goveđeg mesa iz pašnog uzgoja

PREGLEDNI RAD
Bogdanović Tanja, Sandra Petričević, Irena Listeš, Jelka Pleadin
Pojavnost mikroplastike u prehrambenom lancu i njen utjecaj na ljudsko zdravlje

PREGLEDNI RAD
Mia Kurek, Domagoj Gabrić, Mario Ščetar, Kata Galić
Primjena jestivih filmova i prevlaka s eteričnim uljima na trajnost mesnih i ribljih proizvoda

KONGRESNO PRIOPĆENJE
Neira Fazlović, Kenan Čaklovica, Adis J. Muminović, Hadžiomerović Nedžad, Enida Članjak-Kudra, Abdullah Muftic, Emina Muftić, Muhamed Smajlović, Faruk Čaklovica
Pametna 3D inspekcija mesa

Ključne riječi

Sadržaj

Hrčak ID:

272804

URI

https://hrcak.srce.hr/272804

Datum izdavanja:

14.2.2022.

Podaci na drugim jezicima: engleski njemački španjolski talijanski

Posjeta: 1.448 *